Valvontaeläinlääkärin virka

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän (Kauhajoki, Teuva, Isojoki, Karijoki) ympäristöpalveluissa on hakuaikaa jatkaen haettavana 31.07.2018 klo 15.00 mennessä

 

VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN VIRKA

Tehtävät koostuvat eläinsuojelu- ja eläintautilain mukaisesta valvonnasta, sekä elintarvikelain mukaan kunnalle kuuluvasta alkutuotannon valvonnasta. Virkaan ei kuulu praktiikkaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Virka täytetään vakinaisesti mahdollisimman nopeasti tai sopimuksen mukaan. Viran alkusijoituspaikka on Kauhajoki.

Odotamme hakijalta hyvää yhteistyökykyä toimia ympäristöpalvelujen tiimissä. Toivomme positiivisen elämäasenteen olevan myös sinunkin vahvuutesi, sekä halun kehittää toimintaa. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja lääkärisopimuksen mukaan (4610,95). Valitun on ennen viran vastaanottamista esittävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä on savuton työpaikka.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.llky.fi avoimet työpaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee toimittaa nähtäville haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta.

Virkaan aikaisemmin hakemuksensa jättäneet otetaan haussa huomioon ilman erillistä ilmoitusta.

Lisätietoja virasta ja toiminnasta antaa ympäristöpalvelujohtaja Tapani Ojala, puh 0400 161501, sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@llky.fi.

 

Kauhajoella 31.05.2018

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä

Ympäristöpalvelut

Hakuaika alkaa: 31.05.2018 15:00 Hakuaika päättyy: 31.07.2018 15:00