Laboratoriohoitajan vakinainen toimi, Kauhajoki

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki ja Teuva) on uudelleen haettavana 31.10.2018 klo 15.00 mennessä

 

LABORATORIOHOITAJA, vakinainen toimi

Alkusijoituspaikkana on diagnostiset palvelut, Kauhajoen toimipiste. Toimi voidaan täyttää 1.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.  Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusehtona on laboratoriohoitajan/ bioanalyytikon ammattikorkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan myös loppuvaiheen opiskelijat ottaa huomioon.

Laboratoriossamme tehdään kliinisen kemian ja hematologian perustutkimuksia, hyytymis- ja eritetutkimuksia. Laboratoriomme analysointi palvelee koko LLKY:n alueen eri osastoja ja vastaanottoja.   Laboratoriohoitajan työtehtäviin kuuluvat analysoinnin lisäksi näytteenottoa lapsista ja aikuisista. Kauhajoen laboratoriossa työskentelee seitsemän henkilöä. Toimitilamme ovat viihtyisät ja toimivat. Valittavalta toivotaan hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja kehitysmyönteisyyttä. Tarjoamme kannustavan ja toisiaan tukevan työyhteisön ja hyvän perehdytyksen työtehtäviin.

Palkkaus määräytyy asianomaisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Toimeen valitulta edellytetään tartuntatautilain (1227/2016 § 48) mukaista rokotussuojaa. Toimeen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä on savuton työpaikka.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.llky.fi, avoimet työpaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee toimittaa nähtäville haastattelun yhteydessä. Hakuaikaa on jatkettu, ja aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan haussa. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa arkipäivisin diagnostisten palveluiden osastonhoitaja Tuija Tuominiemi puh 040 713 2680, tuija.tuominiemi@llky.fi .

Kauhajoella 5.10.2018

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä

Hoidon ja hoivan palvelut

Hakuaika alkaa: 05.10.2018 14:00 Hakuaika päättyy: 31.10.2018 15:00