Ympäristöpalvelujohtajan virka

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä ( Kauhajoki, Teuva, Isojoki, Karijoki) on haettavana hakuaikaa jatkaen 23.11.2018 klo 15.00 mennessä

 

YMPÄRISTÖPALVELUJOHTAJAN VIRKA

Virka täytetään 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ympäristöpalvelujohtaja toimii ympäristöterveysvalvonnan (sisältää eläinlääkintähuollon) sekä ympäristönsuojelun esimiehenä. Tehtäviin kuuluvat ympäristöpalveluiden hallinto ja toimiminen ympäristölautakunnan esittelijänä sekä osallistuminen valvontatyöhön. Hän on myös liikelaitoskuntayhtymän johtoryhmän jäsen.

Ympäristöpalvelujohtajalta edellytetään alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johtamiskokemusta ja vankkaa alan työkokemusta. Lisäksi vaaditaan hyviä johtamistaitoja; kykyä ihmisten ja asioiden johtamiseen.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää asiantuntemusta ympäristöterveysvalvonnan ja ympäristönsuojelun lainsäädäntöjen osalta sekä erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi. Arvostamme myös hallinnollista kokemusta, vuorovaikutus – ja viestintäosaamista sekä paineensietokykyä.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät teknisen sopimuksen mukaan. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa.

Virkaan valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista toimittaa hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä on savuton työpaikka.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hae työpaikkaa osoitteessa www.llky.fi kohdassa avoimet työpaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee toimittaa nähtäville haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta. Virkaa aiemmin hakeneiden (19.10.2018 päättynyt haku) hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Lisätietoja antavat ympäristöpalvelujohtaja Tapani Ojala p. 040 016 1501 ja liikelaitoskuntayhtymän johtaja Kari Nuuttila p. 040 543 1295. Sähköposti etunimi.sukunimi@llky.fi

 

Kauhajoella 5.11.2018

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä

Hakuaika alkaa: 05.11.2018 12:00 Hakuaika päättyy: 23.11.2018 15:00