Sairaanhoitaja, ma. sijaisuus, Karijoki

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva) on hoidon ja hoivan palveluissa haettavana 22.11.2018 klo 15.00 mennessä:

 

SAIRAANHOITAJA, määräaikainen sijaisuus ajalle 10.12.2018–31.8.2019

Alkusijoituspaikkana on Saliininkoti (Karijoki). Saliininkoti on 27-paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on 24 pysyvää asukaspaikkaa ja 3 intervallipaikkaa. Saliininkodissa toimitaan kuntouttavan työotteen mukaisesti tukien asukkaan omaa toimintakykyä ja voimavaroja mahdollisimman pitkälle. Sairaanhoitajat työskentelevät osana työryhmää vastaten asukkaiden perus- ja sairaanhoidosta.

Kelpoisuusehtona toimeen on terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi terveydenhuollon opistoasteen tutkinto sekä voimassaolevan lainsäädännön mukainen terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus. Syksyn 2018 aikana valmistuvat sairaanhoitajat otetaan huomioon valinnassa. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna viimeistään koeaikana. Hakijoilta toivotaan kiinnostusta vanhustyöhön ja sen kehittämiseen, kuntouttavaa työtapaa, joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuullisen päätöksentekoon. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 7-22 väliselle ajalle.

Lisätietoja antaa palveluvastaava Tuula Peltosaari, puh. 040 184 0026 tai tuula.peltosaari@llky.fi.

Muuta:

Määräaikainen työsuhde alkaa joko tekstissä ilmoitettuna aikana tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy asianomaisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Määräaikaisen toimen täytössä noudatetaan korkeintaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Määräaikaiseen toimeen valitun on viimeistään kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Lisäksi valitulta edellytetään lääkehoidon luvan suorittamista Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän lääkehoidon lupakäytäntöjen mukaisesti viimeistään koeaikana.

Suupohjan peruspalveluliikelaitoslaitoskuntayhtymä on savuton työpaikka.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.llky.fi avoimet työpaikat kohdasta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee toimittaa nähtäville haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta.

 

Kauhajoella 6.11.2018

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä

Hoidon ja hoivan palvelut

Hakuaika alkaa: 07.11.2018 13:00 Hakuaika päättyy: 22.11.2018 15:00