Lähihoitajan vakinainen toimi, Teuva

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva) on hoidon ja hoivan palveluissa haettavana 24.1.2019 klo 15.00 mennessä seuraava vakinainen toimi:

 

LÄHIHOITAJA, vakinainen toimi 1.3.2019 alkaen

Alkusijoituspaikkana on Henriikkakoti (Teuva). Henriikkakoti on 34-paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on 28 pysyvää asukaspaikkaa ja 6 intervallipaikkaa.  Yksikössä toimitaan tiimityömallin mukaisesti. Kelpoisuusehtona toimeen on lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna viimeistään koeaikana. Hakijoilta toivotaan kiinnostusta ikäihmisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen, iloista asennetta työn tekemiseen, kiinnostusta hoito- ja hoivatyön kehittämiseen, vastuunottokykyä sekä kuntouttavaa työtapaa. Työ on kolmivuorotyötä. Lisätietoja antaa palveluvastaava Henna Haverinen puh. 050 386 4628 tai henna.haverinen@llky.fi.

 Muuta:

Työsuhde alkaa joko tekstissä ilmoitettuna aikana tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy asianomaisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Toimen täytössä noudatetaan korkeintaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Vakinaiseen toimeen valitun on viimeistään kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Lisäksi valitulta edellytetään lääkehoidon luvan suorittamista Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän lääkehoidon lupakäytäntöjen mukaisesti viimeistään koeaikana.

Suupohjan peruspalveluliikelaitoslaitoskuntayhtymä on savuton työpaikka.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.llky.fi avoimet työpaikat kohdasta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee toimittaa nähtäville haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta.

 

Kauhajoella 8.1.2019

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä

Hoidon ja hoivan palvelut

Hakuaika alkaa: 09.01.2019 10:00Hakuaika päättyy:24.01.2019 15:00