Terveyskeskushammaslääkärin virka, Kauhajoki

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki ja Teuva) Hoidon ja hoivan palvelualueella suun terveydenhuollossa on haettavana 1.2.2019 klo 15 mennessä 

 

TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN VIRKA

Viran alkusijoituspaikka on Kauhajoen hammashoitola.

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä järjestää sosiaali- terveys- ja ympäristöpalvelut neljän kunnan Isojoen, Karijoen, Kauhajoen ja Teuvan asukkaille, väestöpohja n. 23 500, kts. www.llky.fi.  Suun terveydenhuollossa on 13 hammaslääkärin virkaa, kolme suuhygienistiä, 15 hammashoitajaa, välinehuoltaja ja osastonsihteeri.  Lisäksi ostopalveluna toimivat ortodontti ja suukirurgi.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin tutkinto.

Palkkaus määräytyy KVTS:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti, tehtäväkohtainen peruspalkka on sopimusta korkeampi.

Työnkuva on monipuolinen, asiakkaina koko väestö: alle kouluikäiset, koululaiset, aikuiset ja seniorit.  Käytössämme on Effica potilastietojärjestelmä ja Digora digirtg.

Tiedustelut Ylihammaslääkäri Aune Vanhanen, p. 040-529 1156, aune.vanhanen@llky.fi.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.  Virassa on 3 kuukauden koeaika.  LLKY on savuton työpaikka. Hakemus ansioluetteloineen täytetään ja lähetetään sähköisesti.

Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.llky.fi, avoimet työpaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee toimittaa nähtäville haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta.        

Kauhajoella 11.1.2019

Aune Vanhanen, Ylihammaslääkäri

Hakuaika alkaa: 11.01.2019 12:00Hakuaika päättyy:01.02.2019 15:00