Psykologin vakinainen toimi

Haluatko yhdistää luonnonläheisyyden ja laadukkaita palveluja tarjoavan ympäristön sekä mielekkään työn kehityksen kärjessä olevassa sote-organisaatiossa? 

Me tarjoamme hyvinvointia tositarkoituksella. 

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (LLKY) toimii Isojoen, Karijoen, Kauhajoen ja Teuvan alueella, sen perustehtävä on tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun ja eläinlääkintähuollon palvelut. Henkilöstöä on noin 900 ja tuotamme palveluja 21000 asukkaallemme. 

Tervetuloa LLKY:n ammattilaisten joukkoon kehittämään Etelä-Pohjanmaan eteläisen alueen sote-keskusta

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä on haettavana 15.12.2021 klo 15 mennessä


PSYKOLOGIN VAKINAINEN TOIMI 

Toimi voidaan täyttää heti tai sopimuksen mukaanTyötehtävät sijoittuvat pääasiassa Teuvan ja Kauhajoen toimipisteiden alueelle. Osittaisesta etätyömahdollisuudesta voidaan neuvotella.  Alkusijoituspaikasta voit esittää oman toiveen.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja kiinnostavaa työtä nuorten parissa rennossa ja huumorintajuisessa sekä kehitysmyönteisessä, moniammatillisessa työyhteisössä. Asiakas on toimintamme keskiössä. Sinulta odotamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn.

Psykologin vakinaisen toimen kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys (laki 559/94). Toimen täytössä huomioidaan myös loppuvaiheen psykologiopiskelijat. 

Työtehtävissä pääpaino on ennaltaehkäisevässä työssä nuorten ja nuorten aikuisten (yläkoululaiset ja opiskelijat) parissa. Työtä tehdään yhteistyössä erityisesti koulu- ja opiskeluterveydenhuollon sekä oppilashuoltoryhmien kanssa. 

Toimeen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi myös lain (504/2002) edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3940,77 €/kk. Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

Kysy rohkeasti lisätietoja soittamalla tai laittamalla sähköpostia hoitotyönjohtaja Tarja Toivoselle, p. 043 8200 457, tarja.toivonen@llky.fi

Hakumenettely: Hakuaika päättyy 15.12.2021 klo 15. Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake on osoitteessa www.llky.fi Meille töihin. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta. 

Toimea voi hakea myös kirjallisella hakemuksella, jossa on mainittava toimen nimi. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, Hallintoaukio, PL 100, 61801 Kauhajoki. 

Hakuprosessin aikataulu: Hakuprosessin alustavan aikataulun mukaan haastatteluja pidetään jo hakuaikana. Päätös valinnasta tehdään viimeistään viikolla 51. 

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä on savuton työpaikka. Henkilöstöetuina meillä on käytössä muun muassa liikunta- ja kulttuurisetelit, vapaa-ajan vakuutus sekä hyvät koulutusmahdollisuudet.  


Kauhajoella 19.11.2021
Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä
Hoidon ja hoivan palvelut

Hakuaika alkaa: 22.11.2021 13:00Hakuaika päättyy: 15.12.2021 15:00

Jaa ilmoitus