Terveydenhoitajan sijaisuus, Kauhajoki

Haluatko yhdistää luonnonläheisyyden ja laadukkaita palveluja tarjoavan ympäristön sekä mielekkään työn kehityksen kärjessä olevassa sote-organisaatiossa? 

Me tarjoamme hyvinvointia tositarkoituksella. 

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (LLKY) toimii Isojoen, Karijoen, Kauhajoen ja Teuvan alueella, sen perustehtävä on tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun ja eläinlääkintähuollon palvelut. Henkilöstöä on noin 900 ja tuotamme palveluja 21000 asukkaallemme. 

Tervetuloa LLKY:n ammattilaisten joukkoon kehittämään Etelä-Pohjanmaan eteläisen alueen sote-keskusta

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä on haettavana 10.12.2021 klo 15 mennessä


TERVEYDENHOITAJAN sijaisuus 31.8.2022 saakka

Terveydenhoitajan pääasiallisiin työtehtäviin sijaisuuden aikana kuuluvat erityisesti rokotustehtävät ja muut koronapandemiaan liittyvät tehtävät. Muista työtehtävistä ja toimenkuvasta sovitaan asiakastyön tarpeiden mukaisesti osana neuvolatoimintojen palvelukokonaisuutta. 

Sijaisuus voidaan täyttää heti tai sopimuksen mukaan. Alkusijoituspaikkana on neuvolatoiminnot Kauhajoen toimipiste, mutta työtehtäviin voi sisältyä osittaista työskentelyä LLKY:n muissakin toimipisteissä. 

Tarjoamme sinulle monipuolista ja kiinnostavaa työtä huumorintajuisessa ja kehitysmyönteisessä sekä moniammatillisessa työyhteisössä osana LLKY:n perhekeskusta. Asiakas on toimintamme keskiössä eikä työntekijöidenkään hyvinvointia unohdeta. Sinulta odotamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista asennetta sekä kykyä itsenäiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn.

Kelpoisuusehtona on terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. 

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Sijaisuuden täytössä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. 

Sijaisuuteen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Sijaisuuteen valitulta edellytetään lisäksi lääkehoidon luvan suorittamista Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän lääkehoidon lupakäytäntöjen mukaisesti.

Kysy rohkeasti lisätietoja soittamalla tai laittamalla sähköpostia osastonhoitaja Jaana Harhalalle, p. 0400 680037, jaana.harhala@llky.fi.

Hakumenettely: Hakuaika päättyy 10.12.2021 klo 15. Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake on osoitteessa www.llky.fi  > Meille töihin. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta. 

Sijaisuutta voi hakea myös kirjallisella hakemuksella, jossa on mainittava toimen nimi ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, Hallintoaukio, PL 100, 61801 Kauhajoki. 

Hakuprosessin aikataulu: Hakuprosessin alustavan aikataulun mukaan haastatteluja pidetään jo hakuaikana. Päätös valinnasta tehdään viimeistään viikolla 50. 

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä on savuton työpaikka. Henkilöstöetuina meillä on käytössä muun muassa liikunta- ja kulttuurisetelit, vapaa-ajan vakuutus sekä hyvät koulutusmahdollisuudet.  


Kauhajoella 25.11.2021
Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä
Hoidon ja hoivan palvelut

Hakuaika alkaa: 25.11.2021 15:00Hakuaika päättyy: 10.12.2021 15:00

Jaa ilmoitus